7 nye og spennende eneboliger

Baryttveien på Lauvåsen

I Baryttveien 1-13 på Lauvåsen er vi i gang med 7 flotte og innholdsrike eneboliger. Baryttveien 5 og 7 er under oppføring og planlagt ferdigstillelse er sommer 2022.       

5 av boligene er solgt, kun 2 stk. igjen!  Boligene har fått en spennende arkitektur. Det er valgt vedlikeholdsenkel kledning i sort Royal i kombinasjon med glass, Fasaden mot vest består av en vinge som skjermer mot naboen hvor man også oppnår å få lune kroker. Ved inngangsparti er det lagt vekt på bruk av spiler i kontrastfarget Royal upigmentert kledning. Dette gir inngangspartiet en varmt og hyggelig velkomst.

Boligene er utviklet med tanke på barnefamilier eller familier i etableringsfasen. Vi har derfor lagt vekt på eget vaskerom med direkte inngang fra entre. Kjøkken og stue med utgang til hage hvor barna kan løpe fritt ut og inn. Måltidene kan enkelt spises ute i  hagen og på kveldstid kan man trekke opp på terrassen.

Alle soverom er nemlig plassert i 2.etg hvor det også er tv-stue. Boligen har terrasser på begge sider av boligen og leveres med 2 bad ( et i hver etg). Carport og sportsbod er også inkludert.

Ta kontakt for befaring eller en uforpliktende samtale.

Til toppen
Postadresse
Markensgate 42
4612, Kristiansand
Besøksadresse
Markensgate 42, 6.etg
4612, Kristiansand
post@hsh-as.no
38 10 58 00
Org. nummer: 920 022 138 MVADesign: Fundamentet.no | Powered by Makeweb.no