Samarbeide med HSH

Gleden ved å skape

Når lang erfaring med eiendom- og prosjektutvikling teller.

HSH sitter på betydelig kompetanse innen alt fra kjøp av eiendom, reguleringsarbeid, prosjektstyring, helt frem til utleie eller salg. Byggingen tar vår entreprenøravdeling seg av.


SAMARBEID GIR STYRKE!

Vår hverdag er preget av at de verdier og resultater vi skaper er forankret i vår visjon om "Gleden ved å skape". I praksis vil dette si at vi til enhver tid speider etter nye, spennende forretnings muligheter som kan danne grunnlag for at menneskers fremtidige arbeids- og bomiljø baseres på en positiv, redelig og etisk forsvarlig prosess. 

HVORFOR SAMARBEIDE MED OSS?

Vi liker å samarbeid med dyktige mennesker i utviklingsprosjekter der det er formålstjenlig å spille sammen for å nå felles målsetting. Vi er derfor ikke redd for å dele den gleden det er å skape et spennende prosjekt, eller den profitten som kommer ut av et godt resultat. Det er vel nettopp derfor mange eiendomsbesittere oppsøker vårt selskap for en vurdering av deres prosjekt. Vi har lang erfaring med godt samarbeid. Dette er også en trygghet for mindre aktører som besitter gode prosjekter, men ikke ønsker eller kan løfte dem alene.

Til toppen
Postadresse
Markensgate 42
4612, Kristiansand
Besøksadresse
Markensgate 42, 6.etg
4612, Kristiansand
post@hsh-as.no
38 10 58 00
Org. nummer: 920 022 138 MVA
Design: Fundamentet.no | Makeweb CMS