Norges lengste hinderløype er åpen i SportyLauvåsen

Den 5 km lange hinderløypa i Lauvåsen ble offisielt åpnet lørdag 1. juli av Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Emil Iversen og Niklas Dyrhaug.

Skistjernene var i Kristiansand i helgen i anledning rulleskirennet arrangert av Oddersjaa, hvor også Heidi Weng, Martin Johnsrud Sundby og Petter Northug stilte.

Innen snoren ble klippet i Lauvåsen, var det duket for rulleskiskole i regi av Oddersjaa med landslagsløperne, samt trener for det kvinnelige landslaget Roar Hjelmeseth, og tidligere landslagssjef Ulf Morten Aune som instruktører.

 

Etter en fantastisk innsats under skiskolen, var det tid for å teste hinderløypa. Løypa, som kan brukes både stykkevis eller som helhet, består av 16 hinder som legger vekt på funksjonell trening med utgangspunkt i egen kropp. Dette skal stimulere til økt samhandling mellom ung og gammel, hvor hele familien, uansett form kan delta sammen.  

Verdensmester på Ski, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, ledet an da store og små la på sprang langs stien, og fikk prøvd seg i noen av de 16 hinderne i løypa.

 

                                              

 

Tor Aanensen (HSH) som har utviklet løypa og bygget hinderene var også tilstede og kunne fortelle om idéen bak. Målet er å skape det beste bomiljøet for alle. Det skal være enkelt å ta naturen i bruk og være aktiv i en travel hverdag. I SportyLauvåsen er utbyggerne opptatte av å legge til rette for en aktiv livsstil, med dobbel sportsbod til utstyr i alle boligene, Tuftepark og Hinderløype.  I utarbeidelsen av hinderløypa er det fokusert på materialer som skal tåle årenes løp og bli mye brukt. Første kommende arrangement, som er Dirty Girls Mud Run og går av stabelen allerede 26. august og det er ventet over 600 deltakere til løpet. 

Tusen takk til alle som kom og bidro til at åpning av hinderløypa ble så vellykket. 

Les også om Hinderløypa i SportyLauvåsen i FVN lokalsporten i dag.  

Vi oppfordrer alle som ønsker en flott naturopplevelse og samtidig mulighet til å utfordre kroppen til å utforske Hinderløypa i SportyLauvåsen! 

 


SportyLauvåsen er et samarbeid mellom utbyggerne i Lauvåsen; Konsmo Hus, HSH, Kruse Smith, Byggmo og Sanita Invest. Eiendomsmegler 1 er megler for området og samarbeidspartner i Lauvåsen. 


Flytter 200 meter i luftlinje

Da Geir Fredriksen og familien skulle se seg om etter neste hus og litt mer plass, var det ikke snakk om å flytte fra Lauvåsen og nærmiljøet.

Les mer
Flytter sammen i kompaktvilla

Kjæresteparet Mathias Syrdal Stenersen (25) og Lydia Åsvik (25) var egentlig på jakt etter leilighet. Så fant de med ett drømmehuset på Lauvåsen.

Les mer
Nyhet på Magiske Marisberg

Sjøutsikt fra Barnas bydel

Les mer
Spennende boliger på Søm

Bamse Brakars vei 40-50

Les mer
Et nytt byggetrinn står ferdig!

45 leiligheter, 12 tunhusleiligheter og 4 tunhus

Les mer
Har du sett det nye Magasinet?

Kom og opplev hagebyen!

Les mer
Nytt boligprosjekt på Justneshalvøya

Byggestart for Bygg A allerede i august 2017, med forventet ferdigstillelse sommeren 2018. 

Les mer
Bungalowene reiser seg i Randesund Hageby

Vi er i full gang med å bygge 22 boliger fordelt på 5 rekker i Randesund, ferdigstilles sommeren 2017

Les mer
St. Joseph

Hvordan kan man ta et eldre bygg som en hel by har et forhold til, gjøre det til et hipt og moderne leilighetsbygg for unge mennesker, og bli heiet på av innbyggere og kommuneadministrasjon? 

Les mer
St. Joseph
KRISTIANSAND: Den høyreiste murbygningen skal romme 53 leiligheter på 20 til 60 kvadratmeter.
Les mer
Norges største seniorpark
Randesund Hageby blir en av Norges største og mest innholdsrike seniorparker.
Les mer
Samarbeidet med UIA

Studentene fikk en smak på å jobbe med kommunikasjon i det «virkelige liv».

Les mer
Tilhører ungdommelig friskhet
Den høyreiste murbygningen skal romme 79 leiligheter på 20 til 60 kvadratmeter.- Her bor du på 30 kvadratmeter, men lever et romslig liv på 1030 kvadratmeter, forklarer salgs- og markedsansvarlig Kirsten Vik i HSH Utvikling AS, som i fjor sommer la 35,5 millioner kroner på bordet for St. Josephs.

Les mer
Til toppen
Postadresse
Markensgate 42
4612, Kristiansand
Besøksadresse
Markensgate 42, 6.etg
4612, Kristiansand
post@hsh-as.no
38 10 58 00
Org. nummer: 920 022 138 MVADesign: Fundamentet.no | Powered by Makeweb!