Gleden ved å skape

Vår visjon er "Gleden ved å skape", og dette gjenspeiles i all vår virksomhet. 

Vi leter etter nye spennende forretningsmuligheter, søker å finne konsepter som er fremtidsrettede og funksjonelle, og har glede av å se bygg reise seg.

HSH AS har lange tradisjoner i Kristiansand og ble etablert allerede i 1947 av Håkon S. Hansen. Siden den gang har HSH vært med på å sette sitt preg på byens utvikling gjennom både husbygging og entreprenørvirksomhet. 

I dag har selskapet rundt 100 engasjerte og kompetente medarbeidere, og vi er engasjert i små og store byggeoppdrag  både lokalt og regionalt.

HSH AS består i dag av flere selskaper som til sammen har kompetanse til å ivareta hele verdikjeden på bolig og næringsbygg - fra kjøp av eiendom, reguleringsarbeid, konseptutvikling, planlegging, prosjektering, gjennomføring, drift, salg og utleie.

VERDIER: KREATIV - GLØD - TROVERDIG

Våre kjerneverdier er grunnleggende for hvordan vi driver virksomheten og forholder oss til hverandre, kunder og samarbeidspartnere. Verdiene preger valgene vi tar og bidrar til å skape en god og spennende hverdag og legge et godt grunnlag for videre oppgaver. 

KREATIV
I alle faser av et byggeprosjekt skal vi være kreative og hele tiden søke etter de mest optimale løsningene, noe som skal komme både samarbeidspartnere og kunder til del. 

GLØD
Vi skal vise iver i prosjektene og overfor våre kunder og være stolte over det vi utretter. Dette gir et godt arbeidsmiljø og bedre kvalitet på det arbeidet vi utfører.

TROVERDIG
Vi skal være kvalitetsbevisste i alle ledd. Kunder og samarbeidspartnere skal ha tillit til og erfare at det produktet vi overleverer er ihht de forventninger som stilles.


Flytter sammen i kompaktvilla

Kjæresteparet Mathias Syrdal Stenersen (25) og Lydia Åsvik (25) var egentlig på jakt etter leilighet. Så fant de med ett drømmehuset på Lauvåsen.

Les mer
Nyhet på Magiske Marisberg

Sjøutsikt fra Barnas bydel

Les mer
Spennende boliger på Søm

Bamse Brakars vei 40-50

Les mer
Et nytt byggetrinn står ferdig!

45 leiligheter, 12 tunhusleiligheter og 4 tunhus

Les mer
Har du sett det nye Magasinet?

Kom og opplev hagebyen!

Les mer
Nytt boligprosjekt på Justneshalvøya

Byggestart for Bygg A allerede i august 2017, med forventet ferdigstillelse sommeren 2018. 

Les mer
Bungalowene reiser seg i Randesund Hageby

Vi er i full gang med å bygge 22 boliger fordelt på 5 rekker i Randesund, ferdigstilles sommeren 2017

Les mer
St. Joseph

Hvordan kan man ta et eldre bygg som en hel by har et forhold til, gjøre det til et hipt og moderne leilighetsbygg for unge mennesker, og bli heiet på av innbyggere og kommuneadministrasjon? 

Les mer
St. Joseph
KRISTIANSAND: Den høyreiste murbygningen skal romme 53 leiligheter på 20 til 60 kvadratmeter.
Les mer
Norges største seniorpark
Randesund Hageby blir en av Norges største og mest innholdsrike seniorparker.
Les mer
Samarbeidet med UIA

Studentene fikk en smak på å jobbe med kommunikasjon i det «virkelige liv».

Les mer
Tilhører ungdommelig friskhet
Den høyreiste murbygningen skal romme 79 leiligheter på 20 til 60 kvadratmeter.- Her bor du på 30 kvadratmeter, men lever et romslig liv på 1030 kvadratmeter, forklarer salgs- og markedsansvarlig Kirsten Vik i HSH Utvikling AS, som i fjor sommer la 35,5 millioner kroner på bordet for St. Josephs.

Les mer
Til toppen
Postadresse
Markensgate 42
4612, Kristiansand
Besøksadresse
Markensgate 42, 6.etg
4612, Kristiansand
post@hsh-as.no
38 10 58 00
Org. nummer: 920 022 138 MVA
Design: Fundamentet.no | Makeweb/CMS