Samarbeidet med UIA

Studentene fikk en smak på å jobbe med kommunikasjon i det «virkelige liv».

Brukte studenter til å nå ut til unge. Da HSH Entreprenør AS skulle nå en ung målgruppe med et nytt boligkonsept, inngikk de et samarbeid med kommunikasjonsstudenter på Universitetet i Agder. 

HSH henvendte seg til UiA da de skulle lansere et nytt boligkonsept for førstegangskjøpere, nemlig StartBox. De trengte ideer til hvordan de skulle nå unge voksne, og ville veldig gjerne bruke kompetansen til bachelorstudentene i Kommunikasjon ved UiA.

- Vi jobbet med dette samarbeidsprosjektet gjennom noen måneder. Studentene ble delt i grupper som konkurrerte mot hverandre i å levere det beste konseptet, forteller universitetslektor Hans-Olav Hodøl.

Prosjektet var del av et andreårsfag i journalistikk og PR, hvor dette var en del av den praktiske eksamenen.

- De lagde markedsføringsmateriell og kommunikasjonsplaner som ble presentert for oppdragsgiver HSH. Det var mange ulike ideer – alt fra bok om boligkjøp til førstegangskjøpere til sykkelsetetrekk som skulle spres i byen, fortsetter han.

Godt samarbeid

Kirsten Eriksen Vik som jobber med salg og marked i HSH Entreprenør AS, forteller at de i løpet av månedene hadde flere møter med de ulike studentgruppene.

- Samarbeidet var veldig givende for oss i HSH. Vi etterspurte metoder for å fenge aldersgruppen, og fikk møte mange engasjerte og dyktige studenter med mengder av gode ideer og innspill, sier Vik.

Flere av ideene gruppene presenterte er allerede tatt i bruk, mens de andre ligger i idebanken til senere. Blant annet ble 1500 sykkelsetetrekk spredd rundt i Kristiansand sentrum.

- Tilbakemeldingene fra studentene var at dette hadde vært en veldig lærerik prosess, hvor de fikk bidra til å realisere et kommersielt konsept i virkeligheten, sier Vik.

- Noe reelt å snakke omEn av studentene som deltok i prosjektet var Helene Røiseland Strømme.

- Det var et veldig godt prosjekt, og det ettersom dette er et reelt prosjekt var vi ekstra motiverte for å gjøre det best mulig, forteller hun.

Det å få komme ut og bidra i det «virkelige liv», er noe studentene setter høyt.

- For oss kommunikasjonsstudenter er det ekstra viktig å ha reell erfaring å vise til, så dette er noe vi kan ta med oss i jakten på jobb, sier Røiseland Strømme.

- Skaper tilgjengelighet og lavere terskel

Prosjektet med HSH fant sted høsten 2013. Siden den gang har Kompetansetorget blitt relansert som en portal for ideer til oppgavesamarbeid.

- Det er positivt at vi som næringslivaktør kan få tilgang til en arena og et kontaktpunkt med studentene. Det skaper større tilgjengelighet og lavere terskel for å drøfte og presentere prosjektideer, avslutter Kirsten Eriksen Vik fra HSH.

test

q

a

q

b

q
Flytter 200 meter i luftlinje

Da Geir Fredriksen og familien skulle se seg om etter neste hus og litt mer plass, var det ikke snakk om å flytte fra Lauvåsen og nærmiljøet.

Les mer
Flytter sammen i kompaktvilla

Kjæresteparet Mathias Syrdal Stenersen (25) og Lydia Åsvik (25) var egentlig på jakt etter leilighet. Så fant de med ett drømmehuset på Lauvåsen.

Les mer
Nyhet på Magiske Marisberg

Sjøutsikt fra Barnas bydel

Les mer
Spennende boliger på Søm

Bamse Brakars vei 40-50

Les mer
Et nytt byggetrinn står ferdig!

45 leiligheter, 12 tunhusleiligheter og 4 tunhus

Les mer
Har du sett det nye Magasinet?

Kom og opplev hagebyen!

Les mer
Nytt boligprosjekt på Justneshalvøya

Byggestart for Bygg A allerede i august 2017, med forventet ferdigstillelse sommeren 2018. 

Les mer
Bungalowene reiser seg i Randesund Hageby

Vi er i full gang med å bygge 22 boliger fordelt på 5 rekker i Randesund, ferdigstilles sommeren 2017

Les mer
St. Joseph

Hvordan kan man ta et eldre bygg som en hel by har et forhold til, gjøre det til et hipt og moderne leilighetsbygg for unge mennesker, og bli heiet på av innbyggere og kommuneadministrasjon? 

Les mer
St. Joseph
KRISTIANSAND: Den høyreiste murbygningen skal romme 53 leiligheter på 20 til 60 kvadratmeter.
Les mer
Norges største seniorpark
Randesund Hageby blir en av Norges største og mest innholdsrike seniorparker.
Les mer
Samarbeidet med UIA

Studentene fikk en smak på å jobbe med kommunikasjon i det «virkelige liv».

Les mer
Tilhører ungdommelig friskhet
Den høyreiste murbygningen skal romme 79 leiligheter på 20 til 60 kvadratmeter.- Her bor du på 30 kvadratmeter, men lever et romslig liv på 1030 kvadratmeter, forklarer salgs- og markedsansvarlig Kirsten Vik i HSH Utvikling AS, som i fjor sommer la 35,5 millioner kroner på bordet for St. Josephs.

Les mer
Til toppen
Postadresse
Markensgate 42
4612, Kristiansand
Besøksadresse
Markensgate 42, 6.etg
4612, Kristiansand
post@hsh-as.no
38 10 58 00
Org. nummer: 920 022 138 MVADesign: Fundamentet.no | Powered by Makeweb!